Grand-Ideas-Award-Winner-2010

Grand Ideas Award Winner 2010

Скоро не бях получавал писмо с безумо съобщение някой да си раздава парите или да печеля някакво богатство от далечна леля, която не съществува… Е, спамърите надминаха себе си в изобретателността си и начините да звучат по-достоверно. Този път идеята им е да съберат личните данни на получателите на писмто и сигурно хиляди са се вързали от страните, където преводът на това идиотско писмо е по-разумен. Тук едва ли някой се е вързал, но ето все пак какво са измислили този път:

С настоящето Ви информирам, че сте спечелили награда петстотин хиляди Велики британска лира (GBP 500,000.00) през 2010 г., международна електронна поща Draw Awards, организиран от Shell Petroleum Development Company (ДСМР).

ДСМР събира всички имейл адресите на хората, които са активни в интернет, D, сред милионите, които се абонирали за Yahoo, AOL, Walla, Gmail, mail.Cz, американски поща, руски, латински поща, електронна поща на индийски, арабско-поща, Hotmail и някои от други доставчици на електронна поща. Шестима души са избрани всяка година да се възползват от тази оферта и вие сте един от избраните победители.

ПЛАЩАНЕ НА МЯСТО и търсенето

Победителите ще бъдат наградени според съгласуване център. Shell награда трябва да се иска в срок от 15 дни от уведомяването на произведения на изкуството. Наградите не твърди, в рамките на този период ще бъдат загубени.

Следните номер:

Справка: ДСМР-081511

Тези данни попадат в рамките на населено място в Африка [FLA] е помолен да се свържете с нашите ценни агент в Англия [Откровение Д-р Тери Алберт] относно формата и изпратете печеливши числа за него;

Агент Име: REV. DR. ALBERT Тери
E-Mail: rev*********albert***@gmail.com
Тел: 44703****957

Лотария Победителите ще бъдат искане за плащане.
Име и Фамилия ……………………………………….. ..
Дата на раждане …………………………….
АДРЕС …………………………………………. .
СЕКС …………………….
ВЪЗРАСТ …………………………….
Членка …………. ………………………….
Професия …………………………………….
ТЕЛЕФОН ……………………………………
EMAIL ……………………. ……………………
СТРАНА …………………………………………. …………..
Дата …………………………….. …………… …..
ПОДПИС …………………………………….
Носител на връзката / Не Лот ……………………… Одобрен
За да PLA TBU.

Кой слага начало на процеса, който позволява освобождаване на средства за вас.

Забележка: Моля, реализира, не е отговорът на тази таблица ИЗПРАТИ всички лични данни REV.DR Тери имейл ALBERT по-долу: E-Mail: (rev*********albert***@gmail.com)

Поздравления! отново.

Ваш в експлоатация,
Д-р (г-жа) Сандра Фъргюсън
[Публичност секретар]
(Петролна компания Shell)


ПП: Моля изображението да се третира само като илюстрация към постинга без рекламна, матерална или друга цел извън посочената.