Балове в Русе 2011

Балове в Русе

Вече приключиха абитуриентските балове за 2011 година и в Русе и смятам, че много щастливи абитуриенти са заслужили лятната почивка преди следващата стъпка в университетите.

Тази година отново бях свидетел на някои от баловете на абитуриентите в гр. Русе и реших да споделя мнение, подкрепено със снимки за абитуриентите, випуск 2011.

Всеизвестно е, че град Русе се слави с едни от най-красивите момичета, което си личи особено по време на абитуриентските балове. В хотел Космополитън имах удоволствието да видя най-различни прически, тоалети, гримове и аксесоари.

Нагледах се на какво ли не – рисувани лица и тела, рокли в цветовете на дъгата, полу-голи и прекалено облечени тела, абе изобщо всякакви хрумвания, достатъчно космополитни като за хотел Космополитън. Но все пак държа да отбележа, че тази година абитуриентите в Русе се представиха на доста по-високо ниво от предходната. Миналата година имаше „магистрални“ тоалети от всякакъв порнографски тип, а през 2011 акцентът в облеклото на русенските абитуриенти беше върху красотата.

Интересно е да спомена, че една от абитуриентките дори се оказа герой от предаването „Море от любов“ – Гертруд Тодорова. До колкото разбрах Гертруд е носителка на три титли за красота и модел на агенцията „Elit model managmat“- Milano и „Elit Fashion group“- Bulgaria. Любопитно е да видиш как се представя една манекенка на собствения си бал. Всъщност ако трябва да съм искрен, Гертруд Тодорова не се представи по-различно от останалите абитуриенти, дори според мен имаше далеч по-красиви и фотогенични момичета от нея.

Балове в Русе 2011

Балове в Русе

Все пак редно е да спомена и мъжката половина от абитуриентите, празнували бала си в хотел Космополитън, град Русе. Момчетата също се представиха достойно, а някои си бяха позволили по-екстравагантно облекло, но оригиналността при тях стоеше интересно. Е, имаше и абитуриенти, които се чудеха къде да си дянат ръцете, докато позират, но те бяха малко на фона на гордо стоящите випусници.

Общо взето баловете в град Русе през 2011 година показаха, че абитуриентите могат да се обличат добре и да изглеждат добре.

Поздрави на всички абитуриенти и успех в стъпките ви по-нагоре!

Вижте още снимки от баловете в Русе през 2011, заснети от фотостудио Denon Color град Русе.