Прецакан панталон

Прецакан панталон

Не че разбирам много от шивашки услуги, но когато единия крачол на панталона ми е по-къс от другия, знам, че това определено е проблем. Това е и причината да седна и да напиша този сърдит постинг на тема шивашките услуги в град Пловдив. Е, разбира се не съм минал през всички шивашки ателиета и шивачки, а не ми е и това работата.

Проблемът всъщност се появи в началото на седмицата, когато взех два панталона, оставени за скъсяване на едно шивашко ателие

Фактите:

Факт #1. Единият панталон бе скъсен повече, отколкото трябва!

Факт #2: Крачолите и на двата панталона се различаваха помежду си!

Факт #3: В следствие от Факт #2 и двата панталона са съсипани!

Факт #4: И двата панталона са на жена ми!

Резултатът:

Както можете да прецените от Факт #3, проблемите не са малки. Ако съберем полученото с Факт #4 се получава резултат, граничещ с имагинерното. Но шегата настрана.

Панталоните наистина са си съсипани, независимо чий е техния собственик. Ето защо реших да напиша този постинг на тема шивашките услуги в Пловдив и да го разпространя из социалните мрежи, в които имам регистрация. Така поне малко ще помогна на хората, търсещи шивашки услуги в Пловдив с идеята да ги ориентирам къде да не ходят.

Стигнахме до същината…

Адресът:

Шивашкото ателие вече е затворило врати, така че поне от техните „услуги“ вече няма да има опарени клиенти.

Ще се радвам да получа вашите мнения за други подобни гафове, направени от шивашки ателиета и шивачки в Пловдив. Така поне ще можем да си направим списък с шивачите, при които да не ходим, когато имаме нужда от шивашки услуги.

P.S. Разбира се разполагам и с двата панталона за доказателство, ако някой реши да се заяжда с мен и си мисли, че се опитвам да му объркам бизнеса. А, забравих да кажа – касова бележка не ми дадоха, защото приключваха работа, а шивачката пушеше цигара и ме прати при мъжа й да ми вземе парите. Та грешката е в тях, нека си носят последствията! Аз съм само прецакан клиент…