Спечели, бе, батееее!

Спечели, бе, батееее!

Дам, поредното глупаво писмо, изпратено от чуждоземни спамъри с автоматичен преводач. Този път ще си спестя предисловията, тъй като вече споменах в писмото от Алисия колко глупави са понякога жадните за пари измамници.

Интересното е, че не се отказват копиленцата! А обикновено са разни изобретателни китайци, та не можеш даже ги напсува… Ще почвам да уча китайски!

Ето и писмото със своя смахнат превод:

Награда за възлагане на поръчката.

Това е да Ви информирам, че вашият адрес спечели сумата от $ 500,000.00 щатски долара от компанията ни в Съединените членка на Америка, това уведомление е да идват от нашия бранш тук в Лондон. Тази награда е изготвянето на 20 юли 2010 г. и резултатът е от днес е 25-ти неделя 2010. Ние сме щастливи да ви съобщим, че сте юридическо право да подават молба от $ 500,000.00 щатски долари от правна нашите регионални агент вземания.

Вие сте инструктирани да се свържат и запис на този адрес по-долу и да поискат за вашата награда спечели от $ 500.000.00 щатски долари. gray_hunt1*4@****.co.uk

Уверете се, че пиша това по-горе адрес на електронна поща, ако искате да получат своята награда. gray_hunt1*4@****.co.uk

Благодаря