Old rich lady

Скоро не бях получавал и съответно публикувал идиотски писма-спам, но ето случи се. Тази баба-спамбот явно умирга и иска да ви даде пари, т.е. да завземе пощата ви, както правят повечето баби-спамботове. Та както и да е, ето уникално тъпия превод, с който се опитват да открият милостта на хората… Наздраве!

Скъпи в Христа
Моля, съм превел това писмо да се даде възможност да разберете моето послание.
Приветствия от името на нашия Господ Исус Христос. Моето име е г-жа Дженифър MICHEL Кофи, аз съм 71 години стар. Моля, аз съм стар умиращ вдовица без дете, състоянието на здравето си сега, е твърде критична и аз може да умре всеки ден от сега, аз реших да се свържем с Вас за спешен въпрос.
Моля, имам един проблем, който граничи ме сериозно в момента по болест леглото ми. Имам някои разумна сума пари, която ми съпруг депозира в банка тук в Абиджан, преди да бъде застрелян от бунтовници по време на гражданската война Кот д’Ивоар през 2002 г., която по-късно умира в една частна болница тук.
Преди да умре, той ми даде инструкции да дарят парите на нуждаещите се и на църкви, във всяка страна от моя избор. Но проблемът е, че не може да бъде в състояние да изпълни задачата само поради лошото си състояние на здраве. В момента аз съм приет в една частна болница тук, в Кот д’Ивоар, а скоро се подлагат на голяма операция на сърцето и аз не разполагат с някаква надежда за оцеляване. Също така аз не искам да не се подчини на указанията ми съпруг ми подари и се откаже от парите в банката.
Реших да дарят пари за нуждаещите се във вашия регион. Ето защо, аз съм контакт с вас като човек с когото може ръка може да ми помогне и ми съпруг да използват парите и ни изпълни последното желание.
Моля, искам да знам, ако се интересувате да вземе задача? Аз ще ти кажа колко много искам да дарят, ако вашият отговор е положителен.
С нетърпение очаквам да чуя от теб спешно.
Наздраве
Вашият притеснен сестра
Jennifer M. Koffi