Сигнал в Пловдив на 30 Юни

Сигнал в Пловдив на 30 Юни

Великата рок група Сигнал започва лятното си турне от Пловдив

Турнето на Сигнал е под мотото Лято на любовта и специално за влюбените организаторите са предвитили промоция – двама с един билет, като някои от тях ще могат да се качат при рок динозаврите и да пеят с тях на сцената.

Концерът ще бъде в Летния театър в Пловдив, а билети можете да намерите на касите пред общината.

Обещават концертът на Сигнал да продължи повече от два часа, а рокаджиите да изпълнят любими хитове от 30 годишната си рок кариера.

Интересното тук е, че в голямото село Интернет не се споменава нищо официално и почти нищо като цяло за предстоящото събитие. Ако ви трябва да намерите информация кога Сигнал ще пеят, търсете. Ако ви трябва да научите каква е цената на билетите за концерта на Сигнал, търсете… Е, аз търсих.

Както вече споменах, концертът на Сигнал ще бъде на 30 Юни в Летния театър в Пловдив, а билетите ще се закупуват от касите пред общината. Порових се надълбоко из форуми и научих, че цената на билетите ще бъде 12лв., 15лв. и 20лв. и явно се определя от мястото.

Все пак не обещавам, че съм намерил съвсем правдоподобна информация, но тези дни ще отида да купя два билета и ще ви кажа със сигурност детайлите за концерта на Сигнал в Пловдив и цялото събитие.

Снимката е от официалния сайт на група Сигнал, където информация за предстоящото турне няма.

Разочарован съм от организацията! Дано поне концертът да си заслужава…